Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου στις 29/05/2012

Image

Σήμερα 29/05/2012 συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας.Αποφασίσθηκε  ότι είναι χρήσιμο να σας ενημερώνουμε συνοπτικά για τα θέματα που κάθε φορά αποφασίζονται στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του συλλόγου άμεσα. (Ωστόσο, οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές σε όλα τα μέλη του συλλόγου αν θελήσετε να τις παρακολουθήσετε). Τις πρώτες μας αποφάσεις ήδη τις έχετε δει υλοποιημένες και είναι η σελίδα μας στο face book και το blog μας. Σήμερα 29/5/12 αποφασίστηκε:

  1. ανοιχτή εκδήλωση για τα μέλη και για όλους τους φίλους του ρέικι για τον εορτασμό του θερινού ηλιοστασίου στις 21 Ιουνίου με διαλογισμούς από τα μέλη του προηγούμενου αλλά και του καινούριου Δ/Σ στην Πνύκα.
  2. μείωση της ετήσιας συνδρομής σε 20 ευρω (όποιος γραφτεί από 1 Ιουνίου και μετά θα χρεωθεί με τη μισή συνδρομή –10 ευρω- μέχρι τέλους του έτους)
  3. συγκρότηση ομάδας στήριξης των μελών μας και των συνανθρώπων μας (σας χρειαζόμαστε όλους!)
  4. η συμμετοχή μας σε δυο φιλανθρωπικές δράσεις της οργάνωσης Ι.Δ.Ε.Α (μοίρασμα ρούχων χέρι χέρι και μοίρασμα φαγητού σε συνανθρώπους μας. Χρειαζόμαστε καλοκαιρινά ρούχα, κυρίως αντρικά, παπούτσια όλων των ειδών, παπλώματα, σεντόνια, πετσέτες (ξεκινήστε να μαζεύετε από τώρα) και πρόθυμους να μαγειρέψουν και να φέρουν φαγητό.

Αναλυτικά για όλα αυτά θα ενημερωθείτε από τις ανακοινώσεις μας χωριστά για κάθε μια εκδήλωση καθώς και προσωπικά από τα γράμματα στα email σας.

Περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις γραπτώς για δράσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου μας που θα βοηθήσουν να γνωριστούμε καλύτερα, να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να αναπτύξουμε την ιδέα και πρακτική του ρέικι στην Ελλάδα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: