Ενημερωτική Επιστολή Συλλόγου

Image

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Αγαπητά μέλη,

Μέρες τώρα σκεφτόμασταν την πρώτη επιστολή που θα μοιραζόμασταν μαζί σας, σήμερα μάλλον με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος γίνεται πραγματικότητα.

Όσοι δεν έχετε ήδη ενημερωθεί μέσα από την ιστοσελίδα μας, σας παρουσιάζουμε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές της 20ης Μαΐου 2012.

Πρόεδρος: Άννα Παπαδάτου, τηλ.6944755730

Αντιπρόεδρος: Φιλίτσα Κόρμπα, τηλ. 210-8621031, 6973-533544

Γραμματέας: Δημήτρης Χωματάς, τηλ. 6975812055

Ταμίας: Κωνσταντινα Βλαχοπούλου,  6932308182

Αναπληρωτής Γραμματέας: Ευαγγελία Μαρούγκα, 6944665474

Μέλη: Αθανασία Μακρη 6906977160

Κατερίνα Δεκαβάλλα,

Βάσω Μοσσού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

με το σύλλογο μπορείτε να επικοινωνείτε:

  1. στα τηλέφωνα των μελών (σε ώρες γραφείου)
  2. στο καινούριο email του συλλόγου:syllogosreiki@gmail.com
  3. προσερχόμενοι οι ίδιοι σε κάποιο διοικητικό συμβούλιο
  4. στις εκδηλώσεις μας
  5. στην ταχυδρομική μας διεύθυνση: Αθανασία Μακρη,

Πυθαγόρα 29

155 62 Χολαργός

ΠΡΟΣΟΧΗ: αυτή είναι η μόνη διεύθυνση που μπορείτε να στέλνετε τα φωτοαντίγραφα των πτυχίων σας για τις εγγραφές σας ή τις φωτογραφίες σας για τις κάρτες μέλους.

Αυτές τις μέρες επικοινωνούμε μαζί σας και τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσουμε τα δικά σας στοιχεία όπως τηλέφωνο, διεύθυνση, email, ώστε να μπορούμε να ερχόμαστε σε επαφή άμεσα και απρόσκοπτα.

Και τώρα τα υπόλοιπα ΝΕΑ μας:

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Εκτός από την ιστοσελίδα μας την οποία μπορείτε να βλέπετε…

www.syllogosreiki.gr/

Έχουμε δημιουργήσει blog στη διεύθυνση….

www.hellenicreikiassociation.wordpress.com/

Και σελίδα στο facebook ….

www.facebook.com/pages/Hellenic-Reiki-Association-Πανελλήνιος-Σύλλογος-Ρέικι/238671056236966

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας

Σε αυτό το πλαίσιο, όσοι θέλετε το όνομα σας να εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου με τα στοιχεία σας, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ και αυτό διότι κάποια μέλη δεν θέλουν να ανακοινώνονται δημόσια τα προσωπικά τους στοιχεία.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ:

Η ετήσια συνδρομή αποφασίστηκε να μειωθεί στα 20 ευρω και ήδη στα τηλεφωνά που έχουμε δεχτεί εισπράξαμε την ανακούφισή σας.

Επιπλέον όσοι γραφτούν από 1η Ιουνίου και μετά η συνδρομή τους θα είναι στα 10 ευρω μέχρι τέλους του χρόνου. Σας υπενθυμίζουμε ότι η συνδρομή αναφέρεται κάθε φορά στο τρέχον ημερολογιακό έτος.

Όσα από τα παλαιά μέλη αδυνατούν να ανανεώσουν τις συνδρομές που οφείλουν από παλαιότερα έτη μπορούν να επανεγγραφουν πληρώνοντας τη συνδρομή μόνο της φετινής χρονιάς.

ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ:

Αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ομάδα στήριξης των μελών μας καθώς και των συνανθρώπων μας ανεξαρτήτου φυλής, έθνους, θρησκείας ή πολιτικών πεποιθήσεων

Ζητάμε 3 μέλη να αναλάβουν τις δράσεις της ομάδας.

Αυτές οι δράσεις ενδεικτικά μπορεί να είναι: επικοινωνία με τα μέλη για επείγουσες πρακτικές ανάγκες. (υπάρχουν μέλη που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης), οργάνωση bazaar για την εξεύρεση πόρων, συνεργασία με άλλους οργανισμούς ή κινήματα για την από κοινού οργάνωση δράσεων όπως μοίρασμα φαγητού ή ρούχων, οργάνωση των μελών για βοήθεια με συγκεκριμένες ειδικότητες (οι περισσότεροι από μας έχουμε και άλλες ειδικότητες εκτός από θεραπευτές ρέικι).

Και βέβαια ζητάμε από τα μέλη μας να αγκαλιάσουν αυτές τις δράσεις καθώς και ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. (Αν για παράδειγμα είμαι και λογιστής εκτός από θεραπευτής μπορώ να δηλώσω ότι σε κάποιο μέλος που θα μου υποδείξει η ομάδα στήριξης η το διοικητικό συμβούλιο θα παρέχω δωρεάν αυτή την υπηρεσία).

Ζητάμε επίσης τα μέλη που έχουν μεγάλους χώρους τους οποίους μπορούν να διαθέσουν δωρεάν για ανταλλαγή ρέικι να μας το πουν ώστε να αρχίσουν να οργανώνονται ημέρες ανταλλαγής μεταξύ μας. Τι καλύτερο σε αυτούς τους καιρούς!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΕΡΙΝΟΥ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ:

Στις 21 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη θα γιορτάσουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο, την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, με μια εκδήλωση στην Πνύκα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή όχι μόνο για τα μέλη του συλλόγου αλλά και για όλους τους φίλους του ρέικι ακόμη και αν δεν είναι οι ίδιοι θεραπευτές.

Το ραντεβού μας είναι μπροστά στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαδιάρη  στου Φιλοπάππου. Μπορείτε να έρθετε από τις 6.30 –7.00.

ΑΚΡΙΒΩΣ 7 η ώρα θα αναχωρήσουμε για τον χώρο του διαλογισμού.

Μέλη μας σε όλη την Ελλάδα θα συντονιστούν μαζί μας.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ:

Αμέσως μετά τις 21 Ιουνίου, οργανώνουμε 2 δράσεις σε συνεργασία με την οργάνωση Ι.Δ.Ε.Α οι οποίες είναι Παρασκευή φαγητού και μοίρασμα σε άστεγους και συγκέντρωση ρούχων και μοίρασμα χέρι με χέρι.

Η οργάνωση Ι.Δ.Ε.Α  έχει πραγματοποιήσει πολλές παρόμοιες δράσεις και έχει την εμπειρία να μας κατευθύνει. Υπεύθυνη της οργάνωσης είναι η Δήμητρα Ψιμούλη.

Ζητάμε από όλα τα μέλη του συλλόγου μας να αγκαλιάσουν αυτές τις δράσεις με τη συμμετοχή τους. Ξεκινήστε από τώρα να μαζεύετε ρούχα καλοκαιρινά (κυρίως αντρικά), παπούτσια όλων των ειδών, καθώς και σεντόνια, πετσέτες. Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα ποιοι είστε διατεθειμένοι να μαγειρέψετε κάποιο φαγητό. Προς το παρόν και μέχρι να δημιουργηθεί η ομάδα στήριξης, υπεύθυνη από το διοικητικό συμβούλιο γι αυτό είναι η Φιλίτσα Κόρμπα, όποτε επικοινωνήστε μαζί της για τη συμμετοχή σας. (210-8621031, 6973-533544)

ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:

Από τα email που έχουμε δεχτεί διαπιστώσαμε ότι επικρατεί μια σύγχυση σε σχέση με την εγγραφή στο σύλλογό μας. Διευκρινίζουμε λοιπόν τα εξής:

Δεν απαιτείται για να εγγραφείτε στο σύλλογο να χρησιμοποιείτε ως δάσκαλοι τα πτυχία ή τα χρυσά αυτοκολλητακια (σφραγίδες ) του συλλόγου. Τα πτυχία  δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετηθούν όσα μέλη δεν έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν το δικό τους πτυχίο ως δάσκαλοι. Μπορείτε λοιπόν να είστε μέλη, να έχετε τα δικά σας πτυχία, και να χρησιμοποιείτε μόνο τις χρυσές σφραγίδες (οι οποίες δείχνουν στους μαθητές σας ότι είστε μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι), αλλά και αυτές δεν είναι υποχρεωτικές.

Επίσης δεν απαιτείται για την εγγραφή σας στο σύλλογο η επαγγελματική σας δραστηριότητα με το ρέικι (άνοιγμα βιβλίων στην εφορία κλπ). Πολλοί θεραπευτές ασκούν το ρέικι στην οικογένεια και τους φίλους τους.

Κάπου εδώ σας χαιρετούμε,

από τον Σεπτέμβριο ετοιμάζουμε εκπλήξεις  με μια σειρά δωρεάν εκδηλώσεων και σεμιναρίων για τα μέλη μας,

Το Άγιο Πνεύμα ας κατοικεί μέσα μας, ας μας μεταδίδει τα χαρίσματά του και μαζί με το φως του ρέικι ας μας ενδυναμώνουν και ας μας αναγεννούν.

Να χαίρεστε την κάθε στιγμή μέχρι να τα ξαναπούμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: