Σεμινάριο Η παγκόσμια μέθοδος “Καθρέφτης του Σώματος” του Martin Brofman Ph.D

 

Ένα εκπληκτικό σεμινάριο που προτείνει αποτελεσματικές,θεραπευτικές τεχνικές και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε.
 
H μέθοδος «Καθρέφτης του Σώματος» είναι μια τεχνική με την οποία βιώνεις εμπειρικά τη σχέση ανάμεσα στο σώμα, τη συνείδηση και τη ζωή και μελετάς τους εσωτερικούς παράγοντες που ενθαρρύνουν τη διαδικασία θεραπείας.
Διαβάζεις το σώμα σαν ένα χάρτη της συνείδησης κατανοώντας τη σχέση ανάμεσα στις εσωτερικές αιτίες και τα εξωτερικά συμπτώματα. Βλέπεις πως τα συμπτώματά σου αντανακλούν εντάσεις της συνειδητότητάς σου.
Αναλαμβάνεις την ευθύνη του εαυτού σου και διαπιστώνεις ότι μπορείς να θεραπεύσεις τα πάντα.
 
Τη μέθοδο αυτή μπορεί να τη δεχτεί κάθε άνθρωπος, ανεξάρτητα από τη φιλοσοφία του και τα προσωπικά του πιστεύω. Μπορεί να τον βοηθήσει να ξεπεράσει ένα πρόβλημα υγείας -μεγάλο ή μικρό- αλλά και να έρθει  σε μια κατάσταση ισορροπίας, υγείας και ευεξίας.
Η μέθοδος αυτή δίνει μεγάλο πλεονέκτημα σε έναν επαγγελματία που ασχολείται ήδη με θεραπείες και τεχνικές όπως: Φυσικοθεραπευτές, Φαρμακοποιούς, Ομοιοπαθητικούς ιατρούς, Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους και οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα ιατρού που ενδιαφέρεται να δει τον άνθρωπο ολιστικά.
Από το σεμινάριο δίνεται στους επαγγελματίες ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ από το «Brofman Foundation for the Advancement of  Healing».

Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία
Μάιρα Μαρίνου
697-2715747

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: