Ο σύλλογος μας συνεχίζει.

Της Αννας Παπαδάτου

Μετά τις τελευταίες εκλογές στις αρχές του καλοκαιριού ο σύλλογός μας προχωράει δυναμικά. Έγινε μια μετακίνηση μελών και με χαρά οι παλαιότεροι καλοσωρίσαμε τα νέα μέλη. Καλωσορίσαμε το ξεκίνημα για νέα δράση, για περισσότερη επαφή , αλλά και συμμετοχή  στην πραγματικότητα που ζούμε.
Προσωπικά χάρηκα και καλωσόρισα τα μέλη και το δημιουργικό τους όραμα για περισσότερη σύνδεση, ενεργοποίηση και δράση. Η συνάντησή μας στην Πνύκα άνοιξε τον δρόμο στην ομαδική μας  ταυτότητα . Μας έδωσε ένα δώρο συνήχησης  μέσα από την ενέργεια του ρέικι. Πλημμύρησε η ψυχή μας από αυτό το πνεύμα της ενότητας μέσα στον δρόμο του Ρέϊκι. Αναγνωρίζουμε ότι  βιώνουμε τις  διαφορετικές μας απόψεις την ατομική μας διαφορετικότητα  και το κάλεσμα στον διαλογισμό του Ναμαστε.  Το Ρέικι καλεί όλους μας στην προσωπική μας ανύψωση. Να ανταμώσουμε όλοι σε ένα πιο υψηλό σημείο . Αυτό που μας προσφέρει η ανέλιξη. Αλλωστε δεν είναι αυτός ο στόχος της συνεύρεσής μας;
Με χαρά εν όψει του Φθινόπωρου (νέα χρονιά) καλωσορίζω αυτήν την αύξηση της σύνδεσής μας και την δράση που μας καλεί. Το συλλογικό διαρκώς καλεί το ατομικό για μια διαρκή αναβάθμιση και μεταμόρφωση. Αυτό συμβαίνει καθημερινά στην ζωή μας . Η έννοια της ομάδας διευρύνεται και ζητάει να γίνεται ουσιαστική. Το ίδιο συμβαίνει και στον σύλλογό μας. Ας στέλνουμε μέσα από τα την καρδιά μας ρέικι στον σύλλογό μας. Επιστρέφει πάλι σε όλους μας και στην κοινότητα ρέικι. Κι ας απλώνεται φέρνοντας φως και αγάπη σε όλη την γραμμή του χρόνου . Ενεργειακή ανέλιξη δυναμώνει την σπείρα της εξέλιξης όλων μας. Ενα νέο μοτίβο ολότητας όπου ο ένας είναι όλοι και οι όλοι είναι ένας.
Καλό προχώρημα στον σύλλογό μας με πολύ-πολύ αγάπη και φως για όλους μας.
Αννα Παπαδατου
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: