Εβδομαδιαίες Συναντήσεις στο Κέντρο Alma

 

Alma

Κέντρο Eναλλακτικών Θεραπειών &

Διδασκαλίας Reiki, Aura-Soma®, SRT, SpR

28ης Οκτωβρίου, 4, 16233, Βύρωνας/Καρέα

 

 

Η νέα εποχή μας ωθεί να διατηρούμε διαρκή πνευματική πορεία για τον ατομικό και συλλογικό μας δρόμο. Αυτήν την ανάγκη ζητούν να καλύψουν οι παρακάτω εβδομαδιαίες συναντήσεις στον Καρέα κάθε Τρίτη & Πέμπτη.

 

Oι συναντήσεις της Τρίτης είναι ανοιχτές για συμμετοχή ενώ της Πέμπτης  αποτελούν εκπαίδευση και προσκαλούν για διαρκή μαθητεία.

 

Το κόστος είναι 10 ευρώ το μάθημα. Αν επιθυμείτε να εγγραφθείτε και να συμμετέχετε σταθερά υπάρχει ειδική τιμή για τους εγγεγραμμένους μαθητές.

 

 

Μπορείτε να με καλέσετε για πληροφορίες στα τηλέφωνα

211 0144208  & 6944 755 730

 

 

Με αγάπη

Αννα Παπαδατου

 

 

 

Κάθε Τρίτη και για κάθε Τρίτη του έτους, 18.00-20.00:

 

  • 1η Τρίτη του μήνα

συνάντηση Ρέικι: Ένα κάλεσμα για σύνδεση, εμβάθυνση, αντιμετώπιση και βελτίωση του εαυτού μας πάντα μέσα από την σύνδεση του Ρέικι. Η ώρα Ρέικι εμπεριέχει διαλογισμό, κάθαρση και αυτοθεραπεία καθώς και πολλές εμπειρίες με κρυστάλλους, ήχο και ρεϊκο-εκπλήξεις

  • 2η Τρίτη του μήνα

συνάντηση SRT: Ένα κάλεσμα στην ομάδα που δουλεύει με το SRT. Ένας χώρος να μοιραστούμε, να αντιμετωπίσουμε και να προχωρήσουμε την εργασία μας με το SRT αυξάνοντας την σύνδεση, τον τρόπο και εφαρμόζοντας νέες πληροφορίες που μας δίδονται.

  • 3η Τρίτη του μήνα

συνάντηση Aura-Soma: Για εκπαιδευμένους και μη στο χρωματικό σύστημα της Αura-Soma. Ένα κάλεσμα για βαθύτερη επαφή με τα χρώμα, την πληροφορία του και την μύηση του. Μαζί με την χρήση των πομάδων και πεμπτουσιών μια ευκαιρία για όμορφα και ξεχωριστά χρωματικά ταξίδια που μας δίνουν πολλά και πλούσια δώρα.

  • 4η Τρίτη του μήνα

συνάντηση με τους Αγγέλους: ένα μοναδικό κάλεσμα να συνδεθούμε με τους Αγγέλους. Μια ευκαιρία να καλοδεχθούμε τους προσωπικούς μας Αγγέλους αλλά και τους Αγγέλους της ημέρας και να ενωθούμε μαζί τους. Ένα βιωματικό απόγευμα μαζί με τους 72 Αγγέλους και το δένδρο της ζωής μέσα ύμνους, μάντρα, διαλογισμό κρυστάλλους και πολύ χρώμα.

 

Δύο Πέμπτες τον μήνα και για κάθε μήνα, 18.00-20.00:

 

  • 1η και 2η Πέμπτη

   το χτίσιμο της γέφυρας:΄Ένα σημαντικό οδοιπορικό με γνώση, εφαρμογή, σύμβολα, μάντρας βιωματικό. Ο σκοπός είναι καλλιτέρευση της σύνδεσής μας, επαναφορά βαθειάς γνώσης που πλουτίζει και εγκαθιστά το εγώ είμαι αλλά και την συλλογική μας ταυτότητα.

Αποδεικνύει ότι η φώτιση είναι μια φυσική χαρούμενη πορεία αρκεί να είμαστε στον δρόμο και να μάθουμε τους πανάρχαιους κωδικούς που έχουμε κρυμμένους μέσα μας και να τους ενεργοποιήσουμε ξανά.

 

  • 3η και 4η Πέμπτη

η Ταρώ και το δένδρο της ζωής στον νέο αιώνα: Ένα βιωματικό προχώρημα να εμβαθύνουμε στο δένδρο της ζωής περνώντας ένα ένα τα μονοπάτια και μαζί με την ταρώ φέρνοντας παλιά γνώση στην τωρινή μας νέα ενέργεια.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: