Σεμινάριο Ρέικι 1ου Βαθμού με την Ξανθή Τσιούκα στην Αθήνα


thΣάββατο & Κυριακή 9 & 10 Μαρτίου 2013 – Ώρα :16.00 έως 21.00
Ο 1ος βαθμός, είναι η βασική εκπαίδευση Ρέικι.
Η εκπαίδευση του βαθμού αυτού, εισάγει τον μαθητή στο σύστημα Ρέικι με μιά σειρά εναρμονίσεων – συντονισμού στην ενέργεια Ρέικι. Είναι το πρώτο στάδιο για την γνώση της μεθόδου, τον συντονισμό και την μεταμόρφωση, την εκ μέρους του μαθητή απόκτηση της δυνατότητας αυτοΐασης για την βελτίωση της ζωής, της υγείας και ευτυχίας του. Αποκτά επίσης την δυνατότητα θεραπείας άλλων, (στο στάδιο αυτό, κοντινών προσώπων). Διδάσκεται η ιστορία και η προέλευση του Ρέικι, η τεχνική, οι θέσεις των χεριών, τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπινου σώματος ή αλλιώς τσάκρα, και το πώς γίνεται η θεραπεία, η αυτοθεραπεία και η ανταλλαγή Ρέικι. Στο τέλος γίνεται πρακτική εξάσκηση των μαθητών στην μέθοδο σε καρέκλες.
Με την ολοκλήρωση της διήμερης εκπαίδευσης παρέχονται:
-Πιστοποιητικό Ρέικι 1ου βαθμού αναγνωρισμένο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ρέικι και από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ολιστικής Υγείας.

– Η ύλη του σεμιναρίου σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή όπου περιέχονται τα βιβλία, πρακτικές ασκήσεις, διαλογισμοί και reiki
videos & music.
Χώρος Διεξαγωγής : “Το εργαστήρι του Νέου Κόσμου”, Τυμφρηστού 13, Πλατεία Κυνοσάργους – Αθήνα, 5′ λεπτά με τα πόδια από το Μετρό Συγγρού – Φιξ
Κόστος Συμμετοχής: 75 ευρώ
Όσοι ήδη έχουν τον 1ο Βαθμό από άλλο/η Master Teacher μπορούν να επαναλάβουν το σεμινάριο με συμβολικό κόστος 50 ευρώ. Όσοι είναι ήδη μαθητές της Ξανθής Τσιούκα μπορούν να επαναλάβουν το σεμινάριο δωρεάν.
Λίγα λόγια για την εισηγήτρια:
H Ξανθή Τσιούκα είναι πιστοποιημένη: Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, Reiki Master TeacherAdvanced Pranic Healer with Psychotherapy and Crystal Healing, Σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP Μaster Practitioner) και Ενεργειακής Ψυχολογίας & πιστοποιημένη σύμβουλος και θεραπεύτρια: Ανθοιαμάτων Μπαχ, Healing Codes, Krhem-Sekhem, Theta Healing, Spiritual Healing, Law of Attraction, Munay-Ki και EFT.
Είναι επίσης μέλος των American University of NLP, Scinece Global Foundation, American Alliance of Hypnotists, Association of Meridian Energy Therapies (The AMT), Πανελληνίου Συλλόγου Reiki και μαθήτρια του Ramtha School of Enlightment, της Αρμονικής Ζωής Ελλάδας και Κύπρου και του Πνευματικού Πανεπιστημίου Brahma Kumaris.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Ξανθή Τσιούκα – Reiki Master Teacher
Ελλάδα : +30 6945788289 –  Kύπρος: +357 96764120 & 25003074
www.xanthitsiouka.com  /  e-mail: xtsiouka@gloriouscycles.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: