Σεμινάριο για τον καθαρισμό, τη θεραπεία και τον συντονισμό του κέντρου της καρδιάς

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

  Με τη Ρούλα Ιωάννου (Gayatri)

 

Ενα σεμινάριο, για την αφύπνιση των ποιοτήτων του κέντρου της καρδιάς και τον συντονισμό του με την πρωταρχική ενέργεια, ώστε να αντλούμε ασταμάτητα αγάπη και δύναμη από την Ανώτερη Πηγή.

 

Μέσα από διαλογισμούς, ασκήσεις και συντονισμό με την ανώτερη συχνότητα της ηχητικής δόνησης του κέντρου, θα αγαπήσουμε και θα αποδεχθούμε βαθιά κι απεριόριστα τον εαυτό μας με όλες τις ιδιαιτερότητες, τα προτερήματα και τα ελαττώματά του, θα επανεξετάσουμε τις συναισθηματικές μας μνήμες, θα συγχωρέσουμε τους ανθρώπους από το παρελθόν μας, θα μάθουμε τι μας κάνει ευτυχισμένους, ισορροπημένους, δυνατούς, θα καλέσουμε πίσω το πνεύμα μας και τη δύναμή μας ώστε να απελευθερωθούμε, να νοιώσουμε μέσα μας τη δύναμη της κοσμικής αγάπης να κατακαίει τους όποιους φόβους, τους εγωισμούς, τους θυμούς, και έτσι να μεταβούμε σε μία υψηλότερη κατάσταση συνείδησης, όπου θα αντλούμε ζωτική δύναμη από τον Ανώτερο Εαυτό μας και την Εγώ Ειμί Παρουσία.

 

Το πέρασμα από  το κατώφλι της 5ης διάστασης,  μας έχει ενώσει με το φως, με την ουσία του Θείου που είναι η άνευ όρων αγάπη και με την ενέργεια των θαυμάτων, ώστε να είμαστε πλέον ικανοί να δημιουργούμε την πραγματικότητά μας με ομορφιά, αγάπη, χαρά, πληρότητα, ισορροπία, δύναμη.

 

Οι καρδιές μας είναι φτιαγμένες να εκφράζουν την ομορφιά, τη συμπόνια, τη συγχώρεση, την αγάπη.  Το να ενεργούμε με άλλο τρόπο είναι ενάντια στην πνευματική μας φύση. Ο μόνος δρόμος για την πνευματική συνείδηση περνά μέσα από την καρδιά. Τα πάντα στη ζωή μας τραβούν ενέργεια από την καρδιά αφού εδώ ενώνεται το πνεύμα με την ύλη, ο ουρανός με τη γη, αφού εδώ είναι η έδρα της ηλιακής ζωτικής δύναμης.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί: στο Χαλάνδρι, Ολύμπου 25.

Διάρκεια σεμιναρίου 6:30 μ.μ. – 9:30

Είσοδος : 5 ευρώ.

Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 6977248655

Πως θα έρθετε στον όμορφο χώρο της Φλώρας Παντολέων (αν χρειαστείτε επιπλέον οδηγίες το τηλέφωνο της Φλώρας είναι 6944175767):

Η διεύθυνση είναι στο Χαλάνδρι, Ολύμπου 25 (παράλληλη της Πεντέλης στο ύψος του κόμβου της αττικής οδού).

Η είσοδος είναι δίπλα στο κρεοπωλείο Κυκλάδες και ακολουθείτε τα βελάκια που γράφουν Ευρωπαιδεία μέχρι τον πρώτο όροφο.

Αν χρησιμοποιήσετε προαστιακό η στάση είναι Πεντέλη.

Αν έρθετε με μετρό, κατεβαίνετε Χαλάνδρι, παίρνετε το 461 λεωφορείο και κατεβαίνετε στάση Πάρνωνος.

Αν σας αρέσει το περπάτημα, ο χώρος απέχει 10 – 15 λεπτά από τον σταθμό του Χαλανδρίου. Μόλις βγείτε από τον σταθμό Χαλανδρίου παίρνετε την οδό  Γρεβενών, στο τέλος αυτού του δρόμου στρίβετε δεξιά, μετά αριστερά και βγαίνετε στην Ολύμπου.

Με αυτοκίνητο συνεχίζετε την Παπανικολή ευθεία, μετά την πλατεία Κέννεντυ κάνετε στο δεύτερο φανάρι αριστερά, συνεχίζετε και παρκάρετε στο STOP στο τέλος του δρόμου.

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: