ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Με τη Ρούλα Ιωάννου (Gayatri)

«Ενεργοποίηση των εσωτερικών πηγών δύναμης και προσέγγιση υψηλότερων επιπέδων συνείδησης μέσω συντονισμού των δονήσεων των chakras με ανώτερες συχνότητες»

 

Με τη Ρούλα Ιωάννου (Gayatri)

 

Τα ενεργειακά κέντρα είναι όργανα που παίρνουν συμπαντική ζωτική ενέργεια, τη μεταβολίζουν και τη διοχετεύουν στους αδένες του σώματος και στο νευρικό σύστημα διασφαλίζοντας ένα υγιές σώμα σε όλα τα επίπεδα.

 

Είμαστε όντα  ενεργειακής ροής. Είμαστε δημιουργοί. Και ένας δημιουργός είναι ένα Ον που εστιάζει στην ενέργεια. Δεν δημιουργούμε μέσα από τις πράξεις μας.  Δημιουργούμε μέσα από τις δονήσεις μας. Είμαστε όντα βασισμένα στη δόνηση και είμαστε ερμηνευτές όλων των εμπειριών μας μέσα από τη δόνηση. Αυτά που βλέπουμε με τα μάτια μας, που ακούμε με τα αυτιά μας, αυτά που μυριζόμαστε ή γευόμαστε, αυτά  που αγγίζουμε, είναι μία ερμηνεία, μία επεξήγηση της δόνησης.

 

Το πέρασμα από το κατώφλι της 5ης διάστασης, μας έχει ενώσει με το φως, την ουσία και την ενέργεια των θαυμάτων και έτσι είμαστε πλέον ικανοί να δημιουργούμε την πραγματικότητά μας, να ενεργοποιούμε τις εσωτερικές μας πηγές δύναμης, να ζούμε συντονισμένοι με τον Ανώτερο Εαυτό μας και σε αρμονία με τους Συμπαντικούς Νόμους.

 

Κάθε τσάκρα είναι ενέργεια που δονείται σε συγκεκριμένη ιδιαίτερη συχνότητα με το δικό του χρώμα, τον δικό του ήχο, τη δική του μορφή. Τα τσάκρας ρυθμίζουν τη ροή της ενέργειας σε όλο το ενεργειακό μας σύστημα. Ετσι η ροή της ενέργειας  καθορίζεται από την κατάσταση των τσάκρας.

 

Οσο περισσότερο ισορροπούμε, εναρμονίζουμε και ενδυναμώνουμε το σύστημα των τσάκρας, τόσο περισσότερη Θεική ουσία φωτός απορροφούμε, βιώνουμε την εμπειρία της ολότητας, την πληρότητα, τη δημιουργικότητα και την αγάπη, εκπέμπουμε το χρυσό φως της ηλιακής μας δύναμης και της δύναμης της ψυχής μας, και επαναδιεκδικούμε τη βούλησή μας, το κύρος μας και τον αυτοέλεγχό μας.

 

Σ΄αυτό το σεμινάριο θα μιλήσουμε για τις ιδιαιτερότητες, τις ιδιότητες, τις αρχές και τα χαρακτηριστικά των ενεργειακών κέντρων, θα μάθουμε τους τρόπους να τα διατηρούμε καθαρά και συντονισμένα με την πρωταρχική ενέργεια, δουλεύοντας χωριστά το κάθε κέντρο με:

 

v Διαλογισμούς

v Ανοιγμα των ενεργειακών πυλών του σώματός μας

v  μούντρες

v μάντρας

v στάσεις chi kong για κάθε κέντρο ,

v διαλογισμό και ασκήσεις για το ξύπνημα της Κουνταλίνι,

v τεχνικές αναπνοών

v και κυρίως με τον θεραπευτικό ήχο του χρώματος του κάθε κέντρου.

 

Μέσα από διαλογισμούς, ασκήσεις και συντονισμό με την ανώτερη συχνότητα της ηχητικής δόνησης του κέντρου, θα αγαπήσουμε και θα αποδεχθούμε βαθιά κι απεριόριστα τον εαυτό μας, με όλες τις ιδιαιτερότητες, τα προτερήματα και τα ελαττώματά του, θα μάθουμε τι μας κάνει ευτυχισμένους, ισορροπημένους, δυνατούς, θα καλέσουμε πίσω το πνεύμα μας και τη δύναμή μας ώστε να απελευθερωθούμε, να νοιώσουμε μέσα μας τη δύναμη της κοσμικής αγάπης να κατακαίει τους όποιους φόβους, τους εγωισμούς, τους θυμούς.

 

Θα ανακαλύψουμε τι μας προκαλεί απώλεια ενέργειας, θα αποκτήσουμε την ικανότητα να έχουμε μία υγιή αντιμετώπιση των προκλήσεων της ζωής και να βλέπουμε την αλήθεια που μας δίνεται μέσα από τα προβλήματα, θα συντονιστούμε, μέσα από την αφύπνιση και ενεργοποίηση των ενεργειακών πυλών, με τις νέες συχνότητες και θα προσεγγίσουμε τις εσωτερικές μας πηγές δύναμης ώστε να μπορούμε να μεταβούμε σε μία υψηλότερη κατάσταση συνείδησης, όπου θα αντλούμε ζωτική δύναμη από τον Ανώτερο Εαυτό μας και την Εγώ Ειμί Παρουσία.

 

 

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε δύο Σαββατοκύριακα:

 

– Σάββατο 18 Μαίου, ώρα 5 μ.μ – 10 μ.μ. και Κυριακή 19 Μαίου, ώρα 4 μ.μ – 9:30 μ.μ, κόστος συμμετοχής 80 ευρώ

– Σάββατο 25 Μαίου, ώρα 5 μ.μ – 10 μ.μ. και Κυριακή 26 Μαίου, ώρα 4 μ.μ – 9:30  μ.μ, κόστος συμμετοχής 80 ευρώ

 

Στο τέλος της κάθε ημέρας θα δίνονται σημειώσεις, καθώς και το cd με τον θεραπευτικό ήχο του χρώματος του κάθε κέντρου.

 

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.

 

 

Μία πρώτη βιωματική προσέγγιση του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 σε ένα τρίωρο (6:30 μ.μ. – 9:30 μ.μ.) εισαγωγικό σεμινάριο, με ελεύθερη είσοδο (κατόπιν δήλωσης συμμετοχής λόγω των περιορισμένων θέσεων). Η συμμετοχή στο εισαγωγικό σεμινάριο δεν υποχρεώνει τη συμμετοχή στο κανονικό σεμινάριο.

 

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή και για πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε στα τηλέφωνα: 210 8707833 εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 π.μ – 15:00 μ.μ., 210 6018319 κάθε μέρα από 20:00 μ.μ. – 22:00 μ.μ ή στο 6977248655.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Χαλάνδρι, στην οδό Ολύμπου 25 (παράλληλη της Πεντέλης, στο ύψος του κόμβου της Αττικής Οδού).

Αν χρησιμοποιήσετε προαστιακό η στάση είναι Πεντέλη.

 

Αν έρθετε με μετρό, κατεβαίνετε Χαλάνδρι, παίρνετε το 461 λεωφορείο και κατεβαίνετε στάση Πάρνωνος.

 

Αν σας αρέσει το περπάτημα, ο χώρος απέχει 10 – 15 λεπτά από τον σταθμό του Χαλανδρίου. Μόλις βγείτε από τον σταθμό Χαλανδρίου, παίρνετε την οδό  Γρεβενών, στο τέλος αυτού του δρόμου στρίβετε δεξιά, μετά αριστερά και βγαίνετε στην Ολύμπου.

 

Με αυτοκίνητο συνεχίζετε την Παπανικολή ευθεία, μετά την πλατεία Κέννεντυ κάνετε στο δεύτερο φανάρι αριστερά, συνεχίζετε και παρκάρετε στο STOP στο τέλος του

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: