Ενεργειακός Καθαρισμός χώρου, με τη Φιλίτσα Κόρμπα

shamanic_smudging1Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δειχθούν στην πράξη πανάρχαιοι, ιεροί, δοκιμασμένοι, δυνατοί τρόποι ενεργειακού καθαρισμού, μέσα απο ένα τελετουργικό που διδασκόμαστε βιωματικά βήμα – βήμα, μαθαίνοντας να καθαρίζουμε απο την πιο χονδρεοειδή έως την πιο λεπτοφυή τελματωμένη ενέργεια.

Το σεμινάριο αυτό μπορεί να το παρακολουθήσει ο καθένας που θα ήθελε να μάθει να καθαρίζει μόνος του ενεργειακά το χώρο του. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για θεραπευτές στους χώρους των οποίων συσσωρεύονται ενεργειακά κατάλοιπα, καθώς και για όσους έχουν την δύναμη, την έφεση και την επιθυμία να ασκήσουν επαγγελματικά αυτή τη μέθοδο.

 

Τα θέματα της διδασκαλίας αφορούν τον σκοπός, δημιουργία και συχνότητα του τελετουργικού, την προσωπική προετοιμασία και ενδυνάμωση, τον καθαρισμό σε υλικό επίπεδο, το ξύπνημα, ξεσήκωμα και διασκόρπιση της ενέργειας, το κάπνισμα, την επιλογή βοτάνων την αφιέρωση, την εύρεση /επιλογή φτερών, την χρήση Singing bowl για ισορρόπηση και εναρμόνιση, προχωρημένες ιαπωνικές τεχνικές ρέικι για εργειακό καθαρισμό και προστασία,  στοιχεία από την Aura-Soma για πιο λεπτοφυή καθαρισμό και ανανέωση), την χρήση του αγιάσματος, των θυμιαμάτων, την επαφή με το πνεύμα του χώρου, και την προσωπική στήριξη τέλους –γείωση.

Ακόμη θα μιλήσουμε για:

p ειδική φροντίδα για κατώφλι, p οδηγίες διατήρησης καθαρισμού, p σύντομη αναφορά σε φροντίδα χώρου με κρυστάλλους, p ειδικές οδηγίες καθαρισμού από αρνητικές ενέργειες, p ιερά μονοπάτια ήχου, pτα 4 στοιχεία, pχρήση ειδικής μουσικής, pβωμοί, pτεχνική  για μεταμόρφωση –κόψιμο αρνητικής ενέργειας αντικειμένων

 

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Συμμετοχή: 110 €

Πληροφορίες: 210-8621031 και 6073-533544

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: