Με το να κοιτάς την θάλασσα, δεν θα την διασχίσεις (Dan Millman)

 

Οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας.

Κρατάμε τα κλειδιά!!!!

Με επίγνωση των σκέψεων, των προθέσεων, των πράξεων και της ενέργειάς μας, θα ανεβάσουμε την ατομική μας δόνηση και τη δόνηση του πλανήτη Γη.

Πρόκειται για μια σταδιακή συνειδητή διαδικασία ενδυνάμωσης, δημιουργίας, προσωπικής, συλλογικής και Συμπαντικής εξέλιξης.

Ας μην ξεχνάμε ότι η «άνωθεν» προσφερόμενη βοήθεια, είναι πολύ μεγάλη και δίνεται αφειδώς ώστε προχωρώντας, με ευσυνειδησία και σταθερότητα, στο Πνευματικό μας μονοπάτι, να φτάσουμε στην αυτογνωσία, στην προσωπική εξέλιξη και στον πολυπόθητο συντονισμό της Ψυχής μας με το Θεϊκό  Σχέδιο.

Καθώς συνδέουμε αρμονικά τις αρχές της “Πυθαγόρειας Αριθμοσοφίας” με τους “12 Νόμους του Πνεύματος” του Dan Millman, προσφέρεται σε όλους μας, η δυνατότητα να μελετήσουμε, να αναλύσουμε και να εφαρμόσουμε, με πρακτικές προτάσεις και διαλογισμούς, μέσα από ένα βιωματικό ταξίδι, Απλές, Δυνατές Αλήθειες, που αλλάζουν, τη ζωή μας.

Μας δίνονται απαντήσεις για τον τρόπο που ήρθαμε να εργαστούμε σ’ αυτή την ενσάρκωση, σε ποια σημεία χρειάζεται να εστιάσουμε, ώστε να φτάσουμε στο Ανώτερο Εξελικτικό μας Επίπεδο, αλλά και με ποιον τρόπο μπορούμε να το κατορθώσουμε.

Οι δώδεκα νόμοι του Πνεύματος, ανήκουν σε όλους μας. Πηγάζουν βαθιά μέσα από την καρδιά μας.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα κλειδιά μας, που θα μας οδηγήσουν στην απόλυτη επαφή με την Σοφία της Καρδιάς μας, παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον περιοριστικό νου μας.

Ανοίγουμε διόδους προς την εσωτερική ειρήνη και τον κρυμμένο δυναμισμό μας. Φτάνουμε σε μια βαθύτερη αίσθηση του νοήματος της ζωής και στην κατανόηση της σύνδεσής μας, με ολόκληρη την δημιουργία.

 

 

Στα πλαίσια της πιστής εφαρμογής αυτής της νέας, εύκολης και αποτελεσματικής μεθόδου εργασίας με τον Εαυτό, ξεκινάμε τις εβδομαδιαίες μας συναντήσεις όπου αναλύουμε και κατανοούμε τον κάθε Νόμο ξεχωριστά, με πρακτική εφαρμογή του!

 

Πρώτη συνάντηση την Τετάρτη στις 6 Νοεμβρίου. 

Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ.

Αποστολία – ΑΒΑ* Βασιλείου

 

Χώρος διεξαγωγής: Χαλάνδρι

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ. : 6987799793

e-mail: apostoliareiki@yahoo.gr // apostoliavasiliou@yahoo.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: