Μαθήματα Ρέικι για τα μέλη του συλλόγου μας απο την Αννα Παπαδάτου

reiki_logo«Η πρόεδρος του συλλόγου μας Άννα Παπαδάτου, ξεκινάει μαθήματα βαθύτερης εκπαίδευσης στο ρέικι για τα μέλη μας”

O πρώτος κύκλος μαθημάτων Ρέικι ξεκινάει και μας καλεί: Να Δημιουργήσουμε και να Βιώσουμε την συνειδητή μας Νέα Εκπαίδευση Θεραπευτή Ρέικι Είναι το κάλεσμα να προχωρήσουμε ομαδικά στην Ατομική και Συλλογική Πορεία που έχει ανοίξει το Ρέικι. Ο Δρόμος του Ρέικι,δρόμος συνειδητότητας, και Ενεργοποίησης μας προσφέρει ένα Νέο τρόπο ζωής όπου η διαρκής μαθητεία ανοίγει Νέα Αντίληψη -Αφύπνιση για την καθημερινή μας λειτουργία στην προσωπική μας ζωή αλλά και σαν θεραπευτές/Δάσκαλοι .

Η Μαθητεία του Ρέικι είναι μαθητεία ενέργειας -φωτός το μεταμορφωτικό κάλεσμα στο εγώ ειμί. Το κάλεσμα να παίρνει κανείς τον εαυτόν πίσω -η Ολιστική ενηλικίωση που φέρνει αυτοπραγμάτωση και ευτυχία. Τα μαθήματα, περιέχουν Θεματικά σκαλοπάτια εξέλιξης και διαχείρισης της ζωής μέσα από τον Δρόμο του Ρέικι. Το Διαλογισμό, το Μοίρασμα και θεραπευτικά βιώματα με σκοπό να προσφέρουν υποστήριξη στην Ατομική και Συλλογική πορεία μας. Ταυτόχρονα θα καταγράψουν βιωματικά αλλά και θεωρητικά την εκπαίδευση θεραπευτή Ρέικι. Διδάσκει η ΄Αννα Παπαδάτου θεραπεύτρια και δασκάλα του Ρέικι.

Τα μαθήματά ξεκινούν στις 5/2/2014 Κόστος 12 ευρώ ανά μάθημα που περιέχει την διδασκαλία και την τυπωμένη ύλη που προσφέρεται.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Άννα Παπαδάτου, 210-7660125, 6944755730

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: