Ένα Ζεστό Καλωσόρισμα

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου μας,

Είναι αλήθεια πως ο Σύλλογός μας, ο Πανελλήνιος Σύλλογος του Ρέικι, είναι παρόν. Καλωσορίσαμε όλοι λοιπόν στον καινούργιο μας Σύλλογο! Ο Σύλλογός μας, μας καλεί όλους μαζί να προχωρήσουμε προς το δρόμο του Ρέικι ενωμένοι. Βεβαίως, θα μου πείτε, «τώρα θα μπούμε στο δρόμο του Ρέικι»; Πολλοί από σας είσαστε χρόνια στο δρόμο αυτό και εγώ βρίσκομαι στο Ρέικι από 1995. Με την έναρξη του Συλλόγου μας όμως καλούμαστε να συνδεθούμε και να συνοδοιπορήσουμε πιο συνειδητά πλέον.

Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, καλούμαστε να υποστηρίξουμε τους κανόνες και τις αρχές του Ρέικι συλλογικά και ενωτικά. Καλούμαστε να νοιώσουμε και να υποστηρίξουμε την ταυτότητα του Ρέικι που έχουμε αξιωθεί να λάβουμε… «Και τί χρειαζόμαστε τον Σύλλογο» μπορεί να με ρωτήσετε.

Για πολλά, που ο καθένας μας ήδη γνωρίζει και συνειδητοποιεί, αλλά και για λόγους που θα μας αποκαλυφθούν όταν θα είμαστε έτοιμοι. Καταρχάς, για να εισηγηθεί προς την ψυχή μας η κοινή ταυτότητα «μαθητής ή Δάσκαλος του Ρέικι» στην Ελλάδα.

Να νοιώσουμε και να μοιρασθούμε τις κοινές ή διαφορετικές εμπειρίες από την πορεία μας στο Ρέικι. Να νοιώσουμε τη Δύναμη που μας δίνει η ενότητα και να δεχθούμε την τροφή και τις ευλογίες της. ΄Έχουμε δημιουργήσει μια Οντότητα, τον Σύλλογό μας. Μπορεί να γίνει μια σταθερά Ενότητας και Αγάπης.

Θα μου πείτε, ίσως, «και τί έχει γίνει ως τώρα»; Κατανοώ την αγωνία της καρδιάς σας για προχωρήματα και έργα. Είμαι χαρούμενη να πω ότι ως τώρα εγκαταστήσαμε και δημιουργούμε τη βάση του Συλλόγου μας. Τα περισσότερα έργα ως τώρα δεν φαίνονται. Χρειάσθηκαν να γίνουν πολλές πράξεις για να κατοχυρώσουν την ακεραιότητα και νομιμότητα του Συλλόγου μας. Κάθε δυσκολία μας έδενε και μας επαλήθευε πως τίποτε και κανένας κόπος δεν μειώνει το σεβασμό μας στη Δημιουργία του Συλλόγου μας.

Κι έτσι είμαστε όλοι εδώ μαζί για να ενώσουμε τις ψυχές μας κάτω από τη φωτεινή ομπρέλα του Ρέικι. Να επιδιώξουμε την ποιότητα στην εφαρμογή και στη Διδασκαλία του. Να δημιουργήσουμε φορείς και τρόπους για να εισέρχεται στη ζωή μας όλο και περισσότερο Ρέικι. Να μοιρασθούμε δώρα και οράματα. Να κρατάμε ανοιχτό αυτό το ζωντανό Αρχετυπικό Ον, ο Σύλλογός μας ως ζωντανός φορέας Ενωτικής ΡΕΙΚΟ-ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ και για το δρόμο μας . Οι θεραπευτές ας θεραπεύουν τον εαυτόν τους και ας το τιμούν αυτό και οι Δάσκαλοι του Ρέικι ας τιμούν την ευθύνη που δίνει η μεταφορά της ιερής αυτής ενέργειας. Απαραίτητοι παράγοντες που προηγούνται της κάθε επόμενης κίνησης για Κοινωνική προσφορά. Θα κληθούμε όλοι να συμμετάσχουμε με το δικό μας τρόπο. Με την ποιότητα του προσωπικού μας έργου, με την αγάπη μας ακόμη και με την αποδοχή μας.

Καλό προχώρημα λοιπόν και αγαθά έργα.

Με αγάπη και εκτίμηση,

η πρόεδρος του Πανελληνίου συλλόγου Ρέικι

Άννα Παπαδάτου

Leave a comment